Hypotheektalent BV

Hypotheektalent B.V. werkt alleen met Erkend Hypotheekadviseurs 
conform de richtlijnen en bepalingen van de Stichting
Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs.De erkenningsregeling is bedoeld voor hypotheekadviseurs die werken bij een bank of andere hypothecair financier, een assurantietussenpersoon, makelaar, intermediair of als zelfstandig bemiddelaar. De erkenning is persoonsgebonden. Dat wil zeggen dat elke erkend adviseur de benodigde diploma's heeft gehaald en voldoet aan de praktijkvoorwaarden.

De Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs wil consumenten helpen bij het selecteren van een vakkundige hypotheekadviseur. Met dat doel voor ogen werkt zij aan een verdere professionalisering van de branche.

Een goed hypotheekadvies gaat om meer dan geld alleen. Daarom heeft een erkend hypotheekadviseur verstand van verschillende vakgebieden:

  • Belastingen: inkomsten- en vermogensbelasting, successierechten;
  • Verzekeringen: zowel levensverzekeringen als schadeverzekeringen die te maken hebben met de hypotheek;
  • Toekomstvoorzieningen: zoals bedrijfsspaarregelingen en pensioenen;
  • Financieringen: verschillende leenvormen en begrotingen;
  • Het Nederlandse recht: bijv. het verschil tussen trouwen en samenwonen voor het eigendom van het huis.

U laat u bij de belangrijkste financiële beslissing in uw leven, het kopen van een huis, met betrekking tot de hypotheek toch ook alleen voorlichten door een Erkend Hypotheekadviseur.

U heeft dan de zekerheid dat u met een vakkundig en vakbekwaam persoon om tafel zit. De erkend hypotheekadviseur gaat elk jaar terug naar de schoolbanken om zijn vakkennis op peil te houden. We noemen dit Permanente Educatie. Het niet deelnemen aan deze onderwijsactiviteiten leidt tot doorhaling van de inschrijving in het register van de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs.

Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar de internetsite van de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs http://www.seh.nl. Ook onze adviseurs zijn hier te vinden.

© 2009 Hypotheek talent | design: komplot.com